Ikväll är det förberedelser.

Imorgon har jag official practice 10.45 och min startgrupp går på is inför tävlingen 12.21, jag är först ut (detta är alltså engelska tider, i Sverige är klockan 1h mer). Det jag kör imorgon de obligatoriska elementen. Det fungerar nästan som test hemma. Man har två försök på varje element och de ska köras ett och ett efter varandra. Ingen musik under den obligatoriska delen. Förutom att vara en del av tävlingen används även denna del till min klassificering, alltså hur min kombination av funktionsvariationer ska kompenseras. Jag har ju förutom motoriska problem på högersidan svårt med koncentration och fokus, dessutom är ju mitt hjärta fortfarande påverkat även om det inte märks så mycket.

Jag går in på nivå 3 vilken innebär att jag imorgon kör bågar framåt (ytterskär och innerskär), insides mohawk och ytterskärstreor.

Jag tror att alla åk livestreamas på Youtube https://www.youtube.com/channel/UCdkgP0YdS99OYr0gz7vwWdA


1 kommentar

Pappa · april 2, 2019 kl. 6:24 e m

Lycka till! ❤️

Kommentarer inaktiverade.